Головна » 2009 » Липень » 28 » Ні пуха, ні пера!
Ні пуха, ні пера!
17:17



Анонс матчу 1 туру


Півтора місяці без великого футболу минули доволі швидко. Особливо для футболістів. За цей час вони встигли і відпочити, і на збори поїхати, і контрольні ігри провести. А деякі клуби й на Кубок України пограли. Отож, ще трохи і буде даний старт новому чемпіонату в другій лізі групі «А», де центральним матчем туру стане поєдинок у Хмельницькому між «Динамо» та МФК «Миколаєвим».

Відголоски аварії

Хто б що не говорив, а дорожньо-транспортна пригода, в яку хмельничани потрапили 18 липня, коли їхали на кубкову зустріч проти «Ірпіні», може накласти свій відбиток як на гру, так і на сам результат. Футболісти «Динамо» й досі не оговталися від шоку! Це й не дивно. Одна справа, коли б потрапили в аварію і забули про неї, інша – коли щодня про неї згадуєш, оскільки Сергій Якубовський та Ігор Шолін ще перебувають в реанімації. Шок – це фактор перший. Є й другий – недостатня ігрова практика. Свій останній товариський матч «Динамо» зіграло аж 11 липня, тоді як МФК «Миколаїв» 18 липня вдало стартував у Кубку України, перемігши мелітопольський «Олком» з рахунком 3:0. А тому, вочевидь, гості знаходяться в кращому фізичному та моральному стані. 

Претенденти

Обидві команди, які вийдуть на поле СК «Поділля» задекларували завдання вийти до першої ліги. А тому обидві гратимуть виключно на перемогу. Цікаво лише одне, хто з них гратиме від оборони – господарі чи гості? А може на нас очікуватиме відкритий футбол? Відповіді на ці запитання дізнаємося вже після гри.

Новачки

МФК «Миколаїв» доволі непогано попрацював у цьому напрямку. Судіть самі – Артем Бессалов та Юрій Скороход (обидва «Дніпро» Черкаси), Дмитро Волков (ПФК «Севастополь»), Вадим Воронченко (ПФК «Олександрія»), Сергій Морозов («Металург-2» Запоріжжя) та Олександр Бабенцов (з молодіжного складу «Чорноморця»). У «Динамо» ж можна виділити хіба що Олександра Маліцького з молдовського «Ністру». А решта – одна молодь, яка майже ніде не грала. Чому ж так? Здається, все просто. Грошей на придбання футболістів немає, а вільні агенти до Хмельницького їхати не хочуть (до прикладу, в Миколаєві умови значно кращі). Ось і доведеться тренерському штабу «Динамо» вирішувати архіважке завдання – кого ставити на матчі, щоб вивести команду до першої ліги. Хоча, відверто кажучи, мені особисто ще до старту чемпіонату не віриться в те, що хмельничани виконають поставлене керівництвом завдання. Умов для його виконання я не побачив.

Судді

Головним арбітром матчу стане киянин Олександр Павлюк, який в минулому чемпіонаті в групі «А» провів шість поєдинків, в яких показав 29 жовтих карток та призначив три пенальті. З хмельничанами бачився лише раз – в Іллічівську, де «бастіон» здолав тоді ще «Поділля» з рахунком 2:1. У тому поєдинку Павлюк призначив два одинадцятиметрових удари – один у ворота господарів, один у ворота гостей. А ось у чемпіонаті 2007/2008 років Павлюк провів 7 матчів (43 жовті картки, 3 червоних, 3 пенальті), з яких три за участю «Поділля». І всі вони в Хмельницькому. Спочатку був матч проти долинського «Нафтовика», в якому рефері призначив пенальті в ворота гостей, а Журка не реалізував його. «Поділля» потерпіло фіаско з рахунком 1:0. А потім була гра проти тернопільської «Ниви», в якій фантастичний удар Андрія Лемішевського зі штрафного приніс нічию хмельничанам. Ну, і ще один поєдинок – проти вінницької «Ниви-Світанок» завершився перемогою «Поділля» з рахунком 3:0.

Головна біль

Наставнику «Динамо» є над чим замислитися перед стартовим матчем. Адже в його розпорядженні не буде ні Лемішевського, ні Шоліна, ні Якубовського. А саме ці гравці в міжсезоння награвалися в основі. Тепер потрібно робити перестановки. До того ж під питання участь у матчі Сергія Реви. Отож, фактично Віктору Муравського доведеться виставляти команду на гру з 20 заявлених футболістів. І якщо з воротарською позицією все біль-менш зрозуміло – очевидно захищатиме ворота Василь Козіброда, то ось з іншими ланками головної болі вистачає. Захист: Балицький, Сергеєв, Шляховий та Яремчук – а ось хто на заміну їм? Питаннячко не з легких. Можливо Олесь та Антонов, але хлопці 1991 року і не мають досвіду. З іншого боку один гравець цього року народження має бути в основі команди. Хоча Муравський навряд чи ризикне ставити «молодого» в захист. «Пожертвувати» може або центром поля, або нападом. Хоча й там проблем вистачає. Маліцький звик грати крайнього хавбека, а ось до зонального футболу не може звикнути. Дітковський ще далекий від своє оптимальної форми. 

Прогнозуй не прогнозуй…

Отож, ми переходимо до прогнозу стартового складу команди на матч проти МФК «Миколаїв». І можливо, Віктор Муравський піде на невеличку авантюру, виставивши у старті гравця не 1991 року народження, а 1992 року народження. Чому? Тому що «пожертвує» однієї позицією у нападі, а захист та півзахист виставить більш досвідченіший. Отже: Козіброда, Балицький, Сергеєв, Шляховий, Яремчук, Маліцький, Грищук, Колесников, Слободян, Бортнік, Дітковський. 

Ну і наостанок, додамо. Хотілося б, аби «Динамо» перемогло і ця «вікторія» додала сил Якубовському з Шоліним, які перебувають в обллікарні. Ну, а всіх вболівальників вітаємо з відкриттям нового чемпіонату та закликаємо прийти на стадіон, щоб підтримати хмельницьких футболістів. Початок матчу о 18.30. Ні пуха, ні пера!

більше:fcpodillya.km.ua


Переглядів: 937 | Додав: Jerry | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 aika  
0
вадім перезвони десь в 8 вечора на домашній

1 aika  
0
Я вже думав шо це ти написав))) dry

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Турнірна таблиця
Таблиця оновлена від 19-го туру

Команда I В Н П М О
1 Буковина 17 12 3 2 31-12 39
2 Бастіон 18 10 6 2 36-17 36
3 МФК Миколаїв 18 10 5 3 26-11 35
4 Динамо 18 10 3 5 28-14 33
5 Нива 17 9 4 4 32-15 31
6 Єдність 17 6 5 6 16-20 23
7 Рось 17 6 2 9 17-25 20
8 Львів-2 17 4 5 8 13-22 17
9 Верес 17 4 4 9 16-33 16
10 Карпати-2 17 4 1 12 15-34 13
11 Скала 17 0 2 15 10-37 2
Video online

Поиск